Jun 28, 2021
Deseti međunarodni susret oldtajmera uz podršku Milenijum osiguranja

U Subotici i na Paliću održan je jubilarni Deseti međunarodni susret oldtajmer vozila 26. i 27. juna, na kome je prikazano oko 60 vozila, kroz tri izložbe.

 

Ovaj susret oldtajmera, na koji je svojim vozilima u Suboticu došlo oko 100 učesnika iz Srbije i regiona, podržalo je Milenijum osiguranje. Tokom dva dana ova raritetna I vredna vozila su krasila ulice Subotice, a njihovi vlasnici pokazivali su kako su održavali svoje automobile i učinili ih atraktivnim i za sebe i za posmatrače.

 

Vladislav Horvatski, Direktor regionalnog centra Vojvodina u Milenijum osiguranju istakao je zadovoljstvo zbog podrške ovako atraktivnom događaju i klubu čiji su članovi izuzetno posvećeni svojim vozilima, i vode računa, kako o njihovoj tehničkoj ispravnosti, tako i o njihovom izgledu i očuvanju.

 

Međunarodni klub oldtajmera “Subotica” osnovan je pre 10 godina, kao jedinstven oldtajmer klub u Evropi. Osnivači su bili ljubitelji oldtajmer vozila iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Makedonije, BiH i Crne Gore. Danas ovaj klub ima članove i iz Mađarske, Austrije, Slovačke i Bugarske. Klub je član Srpskog saveza za istorijska vozila, kao i FIVA, svetske organizacije oldtajmer klubova.

Picture gallery

Na vrh