Budućnost je u
Milenijum osiguranju

Siguran posao u osiguravajućem društvu je naš
imperativ – budite i vi deo Milenijum osiguranja.

KONKURIŠITE

Milenijum osiguranje teži da kroz znanje, iskustvo i posvećenost korisnicima pruži osećaj bezbednosti u poslu koji vode i uopšte u životu. Imperativ poslovanja prenosimo i na ideju brige o zaposlenima, koji pored radnog odnosa u uspešnom osiguravajućem društvu i dobrih finansijskih uslova, imaju i mogućnost stalnog usavršavanja, kao i napredovanja u karijeri.

Osigurajte svoju karijeru u Milenijum osiguranju

Ukoliko ste ambiciozna, komunikativna i kreativna osoba posao u Milenijum osiguranju je posao za vas. Postanite deo našeg tima čija je vizija da bude lider u kvalitetnom pružanju osiguravajućih usluga, a mi vam nudimo odlične uslove rada u dinamičnom okruženju.

Osiguraj svoju budućnost sa namaKonkurišite kod nas

Mi vam omogućavamo:
Dobre finansijske uslove
Napredovanje i usavršavanje
Povoljno zdravstveno osiguranje

Plate, bonusi, nagrade

Vrlo smo ponosni na uspehe našeg društva, te vodimo brigu o našim zaposlenima kako u pogledu usavršavanja tako i u pogledu dobrih finansijskih uslova koje nudimo, sa adekvatnom politikom nagrađivanja najboljih zaposlenih.

Napredovanje i usavršavanje

Kako bismo svakom od zaposlenih omogućili da unaprede i steknu nove veštine u svetu osiguranja, posebnu pažnju posvećujemo edukaciji i unapređenju znanja svojih zaposlenih kroz rad sa vodećim stručnjacima iz oblasti osiguranja i kroz učešće na stručnim seminarima i konferencijama.

Zdravstveno osigurani

Obezbedili smo povoljno dobrovoljno zdravstveno osiguranje kako bismo pomogli našim zaposlenima u pravovremenoj zdravstvenoj zaštiti i olakšali brigu o zdravlju, sa atraktivnim i konkurentnim paketima Dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja.

Sport i druženje

Svesni koliko je timski duh važan za uspeh mi ga negujemo i kroz sport i druženje. Iz tog razloga svake godine organizujemo različite sportsko-rekreativne događaje, među kojima su zaposlenima omiljeni sportski susreti Adris grupe.

Praznici su uvek veseli kod nas

Imajući u vidu da nas praznični periodi zbližavaju i gajeći timski duh, u Milenijum osiguranju svake godine za novogodišnje praznike organizujemo adekvatne događaje, a za najmlađe članove tima, vaše mališane, obezbeđujemo novogodišnje paketiće.

Vrednosti
Milenijum osiguranjaLJUDI

Milenijum osiguranje je posvećeno ispunjavanju obećanja da pruži klijentima sigurnost poslovanja i imovine, kako bi doprinelo boljem kvalitetu njihovog posla i života. Naši klijenti su naši partneri: zato zajedno pronalazimo rešenja za svaku situaciju.

Milenijum osiguranje zna da je ključ uspeha u zaposlenima. Cenimo posvećenost, kompetentnost, težnju ka izvrsnosti. Podstičemo i razvijamo talente. Timski duh je uvek prisutan. Naša kompanija je svakog dana bolje mesto za zaposlene, a naša Uprava inspiriše na ostvarenje naših vrednosti.

Milenijum osiguranje je posvećeno edukaciji svojih klijenata kao i šire zajednice o opštem značaju osiguranja: na taj način poboljšavamo uslove sredine u kojoj živimo.

Održivi razvoj

Kao kompanija koja je osnovana devedesetih godina prošlog veka, Milenijum osiguranje nastavlja da raste i razvija se i tokom novog milenijuma. Uprkos nestabilnim svetskim finansijskim okolnostima, Milenijum osiguranje se konstantno razvija, unapređuje poslovanje i poboljšava svoju poziciju na tržištu

Kulturna inteligencija

Milenijum osiguranje razume da je promena jedina stvar koja je konstantna u životu. Kako kulturno poslovni pejzaž Srbije nastavlja da se razvija i menja , tako se razvija i naš pristup u pružanju zaštite od rizika. Održavamo duboko razumevanje potreba našeg društva i poštujemo kulturne norme koje ga čine jedinstvenim. Takođe strastveno podržavamo norme sopstvene korporativne kulture, kao i matice Croatia osiguranja i cenimo njenu otvorenost, kooperativnost i demokratski pristup.

Kreativnost i inovacija

Milenijum osiguranje razume da bez kreativnih ljudi nema ni inovativnih rešenja problema. Milenijum osiguranje je posvećeno kreiranju sredine gde znanje, volja, radost, snaga i ljubav naših zaposlenih obezbeđuju inovativna rešenja koja nam pomažu u ispunjavanju naših obećanja

Profesionalizam

Ponosimo se imidžom koji smo kreirali kao firma koja je ozbiljan partner na tržištu i čiji je moto NAŠA POLISA - VAŠA SIGURNOST. Nastavićemo da dižemo nivo industrije osiguranja, kroz etičko i društveno odgovorno ophođenje. Nastavićemo da budemo uzor zaposlenima, klijentima i građanima.


Kreativnost i inovacija na delu

„Nakon pet godina rada, stečenog iskustva i konstantnog napredovanja u karijeri shvatam da je pozicija u prodaji osiguranja namenjena za sve ljude koji imaju veliku ambiciju i želju da postignu nešto što zaista zavisi od njih samih i nešto što grade za sebe. Kako u stručnom usavršavanju tako i u finansijskom smislu ova pozicija donosi satisfakciju i mogućnost učestvovanja u različitim sferama privrede. Fleksibilno radno vreme kao pogodnost za mlade ljude, a i one koji imaju porodice potvrđuje da dobra organizacija ujedno omogućava da volite svoj posao, unapređujete sebe i imate privatan život. Danas posle pet godina rada u prodaji ponosna sam na svoj tim, kolege i okruženje u kojem je veliko zadovoljstvo raditi.“

Nikoleta Marjanović,
sektor za prodaju osiguranja

„U Milenijum osiguranju radim od marta 2016. godine kao Viši samostalni savetnik za prodaju neživotnog osiguranja. Smatram da je rad sa ljudima ujedno jedan od izazovnijih, ali i plemenitijih poslova jer zahteva razumevanje, empatiju i umeće slušanja potreba i mogućnosti drugih, a potom i znanje kako da u skladu sa time ponudite odgovarajući proizvod. Rad u Milenijum osiguranju nudi dinamičnost, kreativnost, upoznavanje novih ljudi, fleksibilno radno vreme, dobru zaradu i konstantno usavršavanje i napredovanje. Uz malo truda i ambicije uspeh je zagarantovan.“

Milica Kokanović,
sektor za prodaju osiguranja

Radni prostor koji inspirišeKonkurišite kod nas

Stručni saradnik za preuzimanje rizika

 

Stručnjak za prevenciju zloupotreba i prevara u osiguranju

Procenitelj imovinskih šteta

Upoznajte nas još bolje na društvenim mrežama

Imate pitanje?

Pišite nam putem mejla i mi ćemo vam se javiti u najkraćem roku.
JAVITE SE PUTEM MEJLA
Na vrh