Osigurajte se
za bezbrižno i sigurno
poslovanje
∙ Mogućnost plaćanja na rate
∙ 10% popusta za jednokratno plaćanje

Čak i najveći biznisi su počeli kao mali, ali sva poslovanja bez obzira na njihovu veličinu nose brojne neizvesnosti i rizike. Vlasnici biznisa svesni su ovih opasnosti, koje su svakodnevno prisutne u okruženju, i zato znaju da je najbolji poslovni potez izbor pravog načina da izbegnu posledice tih rizika.

U skladu sa potrebama tržišta, interesima raznovrsnih delatnosti i zahtevima klijenata, kreirali smo sveobuhvatnu ponudu u okviru osiguranja imovine, prilagođenu težnjama preduzetnika, mikro i malih preduzeća. Ova polisa će Vam omogućiti da teške poslovne trenutke prevaziđete uz što manje gubitke.

Sa malo ulaganja ova polisa Vam donosi brojne pogodnosti: štitite svoje poslovne interese, trud, novac i vreme koje ste godinama ulagali u Vaše poslovanje, kao i Vaše zaposlene.

Zašto baš Milenijum osiguranje preduzetnika, mikro i malih preduzeća? 

Osluškivanjem Vaših potreba i zahteva, kao i predanim radom na unapređenju kvaliteta i obima usluga, Milenijum osiguranje ostaje Vaš prijatelj i u dobrim i u teškim vremenima.

Ova polisa će Vam omogućiti veliki broj pogodnosti u vezi sa pokrivenošću rizika, procedurom ugovaranja i isplatom štete.


FLEKSIBILNA POLISA
 • Jedna polisa pokriva više rizika
 • Obim pokrića rizika birate sami
 • Vi birate sumu osiguranja

PRISTUPAČNA POLISA
 • Mogućnost plaćanja na rate
 • 10% popusta za jednokratno plaćanje

LAKO DO OSIGURANJA IMOVINE
 • Jednostavna procedura ugovaranja polise
 • Brza i efikasna isplata štete
 • Ponuda po meri Vašeg poslovanja
Ako ste zainteresovani za ponudu koju smo spremili za Vas, pozovite nas ili nam pošaljite upit.

Pozovite Upit

Šta pokriva polisa osiguranja
imovine za preduzetnike,
mikro i mala preduzeća?

Osiguranje imovine preduzetnika, mikro i malih preduzeća sačinjeno je u skladu sa potrebama različitih delatnosti i grupisano je na sledeći način:

 • Osiguranje preduzeća u okviru trgovinske i ugostiteljske delatnosti
 • Osiguranje preduzeća u okviru zanatske i uslužne delatnosti
 • Osiguranje preduzeća u okviru administrativno-kancelarijske delatnosti

Takva polisa osiguranja imovine, malih i srednjih preduzeća predstavlja fleksibilan i povoljan izbor za vlasnike trgovinskih i zanatskih radnji, ugostiteljskih i objekata drugih uslužnih delatnosti, kao i različitih kancelarija.

Ovako zaključenom polisom mogu se osigurati:

 • TRGOVINSKE DELATNOSTI: prodavnice tehničke, tekstilne, prehrambene robe (zdrave hrane, ribarnice, mesare, poslastičarnice, pekare), kao i prodavnice mešovite robe, kozmetike, obuće, prodavnice pića, cvećare i apoteke.

 • ZANATSKE I USLUŽNE DELATNOSTI: frizerski i kozmetički saloni, servisi, automehaničarske, vulkanizerske, časovničarske, obućarske, optičarske i krojačke radnje, kao i teretane, perionice, poslastičarske i pekarske radionice i hemijske čistionice.

 • UGOSTITELJSKE DELATNOSTI: restorani, kafići i picerije.

 • KANCELARIJSKE DELATNOSTI: advokatske kancelarije, turističke agencije, konsalting i druge vrste agencija i ostale administrativne delatnosti.

Niste sigurni da li je polisa osiguranja preduzetnika, mikro i malih preduzeća pogodna za Vaše preduzeće? Rado ćemo Vam odgovoriti na sva pitanja. Pozovite nas ili nam pošaljite upit.

Pozovite Upit

Šta pokriva polisa osiguranja
imovine za preduzetnike,
mikro i mala preduzeća?

Ova polisa namenjena preduzetnicima i vlasnicima mikro i malih preduzeća pruža jedinstven nivo zaštite od velikog broja rizika i nepredviđenih okolnosti, a obuhvata pokrivenost sledećih rizika uz tri različita paketa za svaki rizik:

1. Osiguranje poslovnog objekta i poslovnog prostora

Pokriveni rizici obuhvataju požar, eksploziju, udar groma, oluju, grad, manifestacije i demonstracije, pad letelice, udar sopstvenog motornog ili radnog vozila u osigurani objekat, izliv vode iz instalacija i lom stakala.

Pogledajte sve pakete osiguranja i pokrivene rizike u okviru osiguranja građevinskog objekta.

PRIKAŽI SVE PAKETE OSIGURANJA2. Osiguranje opreme i zaliha

Pokriveni rizici obuhvataju požar, eksploziju, udar groma, oluju, grad, manifestacije i demonstracije, pad letelice, udar sopstvenog motornog ili radnog vozila u osigurani objekat, izliv vode iz instalacija, provalnu krađu i razbojništvo.

Pogledajte sve pakete osiguranja i pokrivene rizike u okviru osiguranja opreme i zaliha.

PRIKAŽI SVE PAKETE OSIGURANJA3. Osiguranje preduzetnika i zaposlenih od posledica nezgode

Milenijum osiguranjem preduzetnika, mikro i malih preduzeća osigurana su i lica zaposlena kod poslodavca od posledica nezgode, a pokriveni rizici obuhvataju smrt usled nezgode i invaliditet usled nezgode.

Pogledajte sve pakete osiguranja i pokrivene rizike u okviru osiguranja preduzetnika i zaposlenih od posledica nezgode.

PRIKAŽI SVE PAKETE OSIGURANJA4. Osiguranje od odgovornosti prema trećim licima

Pokriveni rizici obuhvataju materijalnu i nematerijalnu štetu za štete na telu i zdravlju trećih lica.

Pogledajte sve pakete osiguranja i pokrivene rizike u okviru odgovorosti prema trećim licima.

PRIKAŽI SVE PAKETE OSIGURANJA
Šta još treba da znate o polisi osiguranja preduzetnika, mikro i malih preduzeća?

Kupovinom polise osiguranja preduzetnika, mikro i malih preduzeća, obavezno je ugovaranje osiguranja objekta, ili opreme i zaliha, dok je osiguranje zaposlenih lica od nezgode i osiguranje od odgovornosti iz delatnosti opciono i zavisi od Ugovarača.

Osiguranje možete zaključiti i ukoliko ste zakupac, a ne vlasnik poslovnog prostora. Pravo na naknadu štete u tom slučaju zadržava Ugovarač na osiguranje sopstvene imovine (opreme i zaliha).

Za sve informacije koje su Vam neophodne prilikom kupovine osiguranja preduzetnika, mikro i malih preduzeća, kao i za sva pitanja i nedoumice, stojimo Vam na raspolaganju.

Pozovite naš Call centar na 011/715 23 00 ili nam pošaljite poruku.


Imate pitanje o našim proizvodima?
Ispunite obrazac ili nazovite: 011 715 23 00
Na vrh