Putno osiguranje možete kupiti online

Za bezbrižno putovanje neophodna je i sigurnost kvalitetne zdravstvene zaštite u inostranstvu. Medicinska pomoć u inostranstvu je naročito skupa, bez obzira da li se radi o iznenadnoj bolesti ili nesrećnom slučaju.

Milenijum putno osiguranje Vam donosi i brojne druge pogodnosti u vidu putne i pravne asistencije, kao i osiguranja prtljaga od krađe i oštećenja. Za sve Vas koji želite da uštedite vreme i olakšate pripremu za putovanje, za polisu putnog osiguranja dostupna je i online kupovina, bez odlaska u ekspozituru, putem našeg Webshop-a.

U okviru polise možete ugovoriti i dodatno pokriće za Covid 19, koje pokriva neophodnu medicinsku pomoć za slučaj zaražavanja, kao i povratak u Srbiju.

Saznajte više o dodatnom pokriću >>


Šta Vam pruža naše putno osiguranje?

Milenijum putno osiguranje (osiguranje na putu) pokriva široke rizike u individualnom, grupnom ili porodičnom osiguranju i podjednako je važno ukoliko idete na službeni put koji traje svega nekoliko dana ili putujete na egzotičnu destinaciju gde ćete boraviti nekoliko nedelja.

Naročito je važno da i stariji sugrađani (stariji od 65 godina), prilikom posete članovima porodice u inostranstvu imaju zaključenu polisu putnog osiguranja koja pokriva troškove lečenja i medicinske asistencije.

Osiguranje pružanja pomoći za vreme putovanja i boravka u inostranstvu nije samo zdravstveno putno osiguranje. Milenijum putno osiguranje podrazumeva čitav paket putne asistencije koji će Vaša putovanja učiniti bezbrižnim i bezbednim.

Pozovite nas za više informacija ili nam pošaljite poruku sa Vašim pitanjima.

Pozovite Upit

Šta pokriva Milenijum
putno osiguranje?

Milenijum putno osiguranje predstavlja paket putne asistencije koji se sastoji iz četiri dela.

1. Trenutna pomoć lekara – zdravstvena podrška bez dodatnih troškova

Pokriće troškova lečenja i medicinske asistencije obuhvata troškove pružanja neophodne medicinske pomoći zbog iznenadne bolesti ili nesrećnog slučaja. To znači da, ukoliko Vam bude potrebno, ambulantno i bolničko lečenje, nabavka lekova i materijala, prevoz do najbliže bolnice, dijagnostika, hitna operacija, stomatološka usluga i slično, troškove nećete platiti Vi, već osiguravajuća kuća.

Uz to, segment medicinske asistencije podrazumeva da ćete 24h dnevno moći da dobijete potrebne informacije.


2. Putna asistencija – prava informacija u svako doba

Svako putovanje može biti avantura, ali se od nepredviđenih okolnosti teško možemo zaštititi. Zato je neophodno imati sigurnost i podršku bez obzira na situacije koje nas mogu zadesiti. Putna asistencija obezbeđuje pružanje informacija o odabranoj destinaciji, savetovanje u slučaju hitnog putovanja i prenos drugih informacija, kao i hitnih poruka.


3. Pravna asistencija – stručna i administrativna pomoć na putu

Ukoliko Vam je tokom putovanja neophodna pravna zaštita, pravna asistencija u okviru Milenijum paketa putne asistencije podrazumeva upućivanje osiguranika na advokata, lokalne organe vlasti, ambasadu ili konzulat, kao i eventualno obezbeđivanje prevodioca i administrativne pomoći za lične i putne isprave tj. celokupno organizovanje pravne pomoći.


4. Osiguranje prtljaga od krađe i oštećenja

Osiguranje prtljaga je istinski neophodan korak u putnom osiguranju, jer na putovanja često nosite neke od najvažnijih, najdražih ili najskupljih stvari. S obzirom da širom sveta više od 20 miliona ljudi godišnje prijavi izgubljen ili oštećen prtljag, rizik je previše veliki da biste mogli da priuštite odlazak na putovanja bez osiguranja prtljaga.

Ako ste zainteresovani za ponudu koju smo spremili za Vas, pozovite nas ili posetite naš Webshop.

Pozovite Kupite online


Koliko iznosi osiguravajuće pokriće putnog osiguranja?

Bilo da ste polisu nabavili u nekoj od naših ekspozitura ili se zbog brzine odlučite da preuzmete putno osiguranje online, obezbeđena su sledeća osiguravajuća pokrića:

  • Za ceo svet osim SAD, Japana, Kanade i Australije osiguravajuće pokriće iznosi do 30.000 EUR
  • Za SAD, Japan, Kanadu i Australiju, osiguravajuće pokriće iznosi 15.000 EUR

Polisa putnog osiguranja uz doplatu za Covid 19 može se kupiti u ekspoziturama Milenijum osiguranja širom Srbije, u turističkim agencijama sa kojima Milenijum osiguranje sarađuje, kao i putem Webshop-a.

Prilikom kupovine polise putnog osiguranja, navedite da želite dopunsko pokriće od posledica Covid 19 ili ukoliko polisu kupujete putem Webshop-a, izaberite opciju za dopunsko pokriće.

Pored toga, omogućili smo Vam da ugovorite još jedno dodatno pokriće i to od otkaza turističkog aranžmana. Ono se može ugovoriti isključivo u našoj prodajnoj mreži, kao i turističkim agencijama sa kojima sarađujemo.

Pozovite nas ili posetite naš Webshop ako ste zainteresovani za ponudu koju smo pripremili za Vas.

Pozovite Kupite online


Kupovina polise putnog osiguranja online

Za sve one koji se često zbog povoljnosti odluče za last minute putovanja, ali i za one koji žele da u pripremi za put uštede vreme i kupuju iz udobnosti sopstvenog doma, omogućili smo da kupovina putnog osiguranja bude još lakša: polisu možete nabaviti online putem našeg Webshop-a, bez odlaska u ekspozituru.

Putem Milenijum webshop-a možete za nekoliko minuta nabaviti Milenijum putno osiguranje. Potrebno je samo da popunite kratak formular i ubrzo ćete na mejl dobiti svoju polisu.

Jednostavno, brzo i sigurno do Milenijum putnog osiguranja – za samo nekoliko minuta sve možete završiti online, a Milenijum Webshop i kupovina putnog osiguranja online su Vam dostupni 24/7.

Ako ste zainteresovani za ponudu koju smo spremili za Vas, pozovite nas ili posetite naš Webshop.

Pozovite Kupite online

>Pokriće za Covid 19 uz doplatu

Milenijum osiguranje je uvelo mogućnost kupovine putnog osiguranja sa dodatnim pokrićem za Covid 19. Na ovaj način, vodimo računa i o turistima koji odluče da se zapute ka inostranim destinacijama, kako bi bezbrižno proveli svoje letovanje.

Ukoliko se odlučite za polisu putnog osiguranja sa ovom doplatom, tokom putovanja ćete imati:
  1. Pokrivene troškove za medicinsku pomoć u slučaju iznenadne infekcije virusom Covid 19;
  2. Pokrivene troškove prevoza radi pružanja adekvatne pomoći i usluge hitne medicinske evakuacije;
  3. Pokrivene troškove povratka u zemlju prebivališta, do limita navedenog na polisi.

>Osiguranje od otkaza turističkog aranžmana uz doplatu

Ukoliko nepredviđene okolnosti dovedu do toga da morate da otkažete svoje putovanje, naša polisa će Vam pomoći da, u skladu sa Uslovima našeg osiguranja, pokrijete deo svojih troškova, odnosno da povratite deo novca koji ste već uplatili turističkoj agenciji.

 

Za sve informacije koje su Vam neophodne prilikom kupovine putnog osiguranja, kao i za pomoć prilikom online kupovine putem Webshop-a, stojimo Vam na raspolaganju.

Pozovite naš Call centar na 011/715-23-00 ili nam pošaljite poruku.


Imate pitanje o našim proizvodima?
Ispunite obrazac ili nazovite: 011 715 23 00
Na vrh